α WATS: Wall Transparence Systems.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5


Το κινητό χώρισμα αλουμινίου WATS συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ένας λειτουργικός χώρος εργασίας με αυστηρές αισθητικές απαιτήσεις.

Με το σύστημα μονού κρυστάλλου επιτυγχάνεται διαφάνεια, ελεύθερη διάχυση φωτός, οπτική διάδραση, λεπτή γραμμή, ασφάλεια, ηχομόνωση και τέλεια εφαρμογή με τα υπάρχοντα δομικά στοιχεία. Η συναρμογή των κρυστάλλων γίνεται με λεπτά διαφανή πολυκαρμπονικά στοιχεία.

Ο ειδικός σχεδιασμός του προφίλ επιτρέπει στο χώρισμα να τοποθετηθεί στους πιο ανισόπεδους χώρους, καθώς διαθέτει διπλά ρυθμιζόμενο προφίλ στο άνω τρέχον μέρος του αλουμινένιου σκελετού στήριξης και μονό ρυθμιστή στάθμης στο κάτω, που κυριολεκτικά εξαλείφουν τις διαφορές στάθμης των δομικών στοιχείων.

Το άνω προφίλ διατηρεί το βάρος του υαλοπίνακα σε όλο του το μήκος καθιστώντας το απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση θραύσης, ενώ το κάτω προφίλ εξασφαλίζει την τέλεια ευθυγράμμιση.

Παρά τη λεπτή γραμμή του, το σύστημα προσφέρει επιπλέον δυνατότητες ενσωματωμένου φωτισμού καθώς και κλιματισμού – αερισμού και επιτρέπει την εγκατάσταση συστήματος συναγερμού στο εσωτερικό των προφίλ του.

Οι πόρτες, διπλές, μονές ή συρόμενες, διατηρούν την συνολική αισθητική του κρυστάλλινου χωρίσματος, με τους διακριτικούς μεντεσέδες και τα ανοξείδωτα πόμολα να προσθέτουν σημαντική άποψη στη συνολική εικόνα.

Το WATS συνδυάζεται εύκολα με ντουλαποχωρίσματα και άλλους τύπους χωρισμάτων, όπως το WEST και WESH. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μονό πάνελ μελαμίνης ή οποιασδήποτε άλλης επικάλυψης.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας ή κατεβάστε το τεχνικό φυλλάδιο.
Συνοδεύεται από πιστοποιητικά πυραντίστασης - ηχομόνωσης.


aΔιαβάστε Περισσότερα (pdf)