α MAXPARETTE HSP

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Ο κινητός τοίχος MAXPARETTE αποτελείται από ανεξάρτητα σύνθετα πανέλα τα οποία ολισθαίνουν με ρόδες σ΄ έναν οδηγό στερεωμένο στην οροφή. Το σύστημα δεν χρησιμοποιεί οδηγούς δαπέδου ώστε να μη δημιουργούνται εμπόδια στο δάπεδο.

Χρησιμοποιούνται σε αίθουσες συνεδρίων, σεμιναρίων, συσκέψεων με σκοπό τη δημιουργία διαφόρων αιθουσών ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Τα πανέλα προσφέρουν δυνατότητες ηχομόνωσης και πυραντίστασης ενώ η λειτουργία τους επιτυγχάνεται με μηχανικό ή ημιαυτόματο χειρισμό. Όταν τα κινητά στοιχεία τοποθετηθούν στην επιθυμητή θέση, ο εσωτερικός μηχανισμός τους επεκτείνεται και σφραγίζει το χώρισμα καθιστώντας το απόλυτα στεγανό και σταθερό. Ο κινητός τοίχος μπορεί με εύκολο τρόπο να μετακινηθεί στον χώρο παρκαρίσματος αποδεσμεύοντας τον χώρο.

Εφαρμογή:
Σε ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, τραπεζών, ασφαλιστικών εταιριών, μουσειακοί και εκθεσιακοί χώροι, τομείς υψηλών απαιτήσεων.

Συνοδεύονται από πιστοποιητικά πυραντίστασης - ηχομόνωσης. Εισάγονται κυρίως από Ιταλία.
Το υλικό επικάλυψης είναι της επιλογής σας, ενδεικτικά μπορείτε να βρείτε κάποια δείγματα στο συνοδευτικό τεχνικό φυλλάδιο, pdf.

aΔιαβάστε Περισσότερα (pdf)