α WEST: Wall European System

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4


Το κινητό χώρισμα WEST (wall european system) συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ένας λειτουργικός χώρος εργασίας με αυστηρές αισθητικές, μηχανικές και ηχομονωτικές απαιτήσεις.

Το σύστημα συντίθεται από διπλά πάνελ ή διπλά κρύσταλλα σε αλουμινένιο πλαίσιο που επιτρέπουν διάφορους συνδυασμούς (modular) και εγγυώνται ασφάλεια, ηχομόνωση, τέλεια εφαρμογή στα υπάρχοντα δομικά στοιχεία και εύκολη συναρμογή με τα συστήματα WATS και WESH.

Ο ειδικός σχεδιασμός των προφίλ επιτρέπει στο χώρισμα να τοποθετηθεί στους πιο ανισόπεδους χώρους, καθώς διαθέτει διπλά ρυθμιζόμενο προφίλ στο άνω τρέχον μέρος του σκελετού στήριξης και μονό ρυθμιστή στάθμης στο κάτω, που κυριολεκτικά εξαλείφουν τις διαφορές στάθμης των δομικών στοιχείων.

Το σύστημα WEST συνδυάζει επιπλέον δυνατότητες ενσωματωμένου φωτισμού, κλιματισμού – αερισμού, ραφιών και αξεσουάρ γραφείου, ντουλαπιών - ντουλαποχωρισμάτων, συστημάτων αρχειοθέτησης, γραφείων, συστημάτων σκίασης – περσίδες.

Οι πόρτες, διπλές, μονές ή συρόμενες, διατηρούν την συνολική αισθητική του χωρίσματος, με τους διακριτικούς μεντεσέδες και τα ανοξείδωτα πόμολα να προσθέτουν σημαντική άποψη στη συνολική εικόνα.

Το τελικό υλικό επικάλυψης των πάνελ μπορεί να είναι από μελαμίνη, μέταλλο, φυσικό ξύλο, ψηφιακή εκτύπωση ή υλικό της επιλογής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας ή κατεβάστε το σχετικό τεχνικό φυλλάδιο.

Συνοδεύεται από πιστοποιητικά πυραντίστασης - ηχομόνωσης.


aΔιαβάστε Περισσότερα (pdf)